top of page
Business Meeting

Ditt bindeledd til kompetente arbeidskraftløsninger!

Borgen Karriere har vært stolt til stede i Trondheim siden 2021, og vi tilbyr rekruttering og bemanningtjenester midt i hjertet av regionens pulserende forretningsdistrikt. Som et dedikert team spesialiserer vi oss på å finne og rekruttere dyktige arbeidere, og gir bedrifter som din den nødvendige arbeidskraften for å fullføre prosjekter på en vellykket måte.

Våre Tjenester

Rekruttering av kompetent arbeidskraft: Enten du trenger dyktige bygningsarbeidere, produksjonseksperter eller fagfolk innen ulike felt, har vi ekspertisen til å koble deg sammen med rett talent.

Prosjekthjelp: Vi forstår utfordringene som følger med prosjektledelse. Vårt team er her for å støtte deg, slik at du har den kompetente arbeidskraften som er nødvendig for å nå prosjektmålene dine.

Hvorfor velge Borgen Karriere

Lokal Tilstedeværelse: Ved å være forankret i Trondheim siden 2021, bringer vi med oss en dyp forståelse av det lokale arbeidsmarkedet, noe som gjør oss i stand til å effektivt matche dine behov med riktig kompetanse.

Borgen Karriere Hub: Vår strategiske beliggenhet midt i Trøndelag sikrer tilgjengelighet for både kunder og dyktige arbeidere, og legger til rette for sømløs samhandling.

Prosjektorienterte Løsninger: Vi er forpliktet til å levere skreddersydde løsninger som samsvarer med dine unike prosjektkrav, og sikrer suksessen til dine bestrebelser.

Hvordan vi arbeider

Konsultasjon: Bestill et møte med oss for å diskutere dine prosjektbehov og krav til arbeidskraft.

Rekruttering: Ved å utnytte vårt omfattende nettverk identifiserer og rekrutterer vi kompetente arbeidere skreddersydd for din bransje.

Prosjektstøtte: Gjennom prosjektets varighet tilbyr vi kontinuerlig assistanse, og legger til rette for en problemfri samarbeid mellom ditt team og vår kompetente arbeidskraft.

Bestill et Møte:

Klar til å styrke ditt team og få ting gjort? Klikk på knappen nedenfor for å avtale et møte med oss. Vi ser frem til å forstå dine behov og bidra til suksessen til dine prosjekter.

bottom of page